• Home
  • About us
  • Working together

Working together

Why work together with Wendt?

Samenwerken met Wendt

Wendt heeft ruim 25 jaar ervaring met PVC raamfolie en CSM rubberdoek van de Japanse producent Achilles. Bij de productie van de Achilles PVC raamfolies en het CSM rubberdoek wordt rekening gehouden met de hoge eisen van deze tijd op gebied van certificering en wet- en regelgeving.

Certificering

Alle PVC raamfolies worden geproduceerd volgens de laatste eisen en normen van de Europese REACH verordering voor productie van en handel in chemische stoffen.

Hiernaast beschikken onze vuurvertragende PVC raamfolies over officiƫle certificaten voor de Duitse B1, Franse M2 en Amerikaanse MVSS302 certificaten. Getest door een onafhankelijk laboratorium.

Door te voldoen aan de strenge eisen van bijvoorbeeld vlam vertragende en antistatische materialen levert Wendt betrouwbare en hoogwaardige producten die lang mee gaan.

Kennis en service

Wendt werkt op de zogeheten Partnership Based Service, dat wil zeggen dat u uw specifieke wensen kenbaar kunt maken. Wendt bekijkt samen met u of de PVC raamfolies of CSM rubberdoek van Wendt aan uw eisen voldoen. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn wij in staat om u te adviseren welke Wendt producten passen bij uw vraag.

Wendt heeft service hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we grote voorraad en korte levertijden hebben. De producten kunt u desgewenst ophalen of laten bezorgen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd welke Achilles PVC raamfolie de juiste keus is voor uw eindproduct of project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 516 938 of stuur een bericht dan nemen wij contact met u op.

Contact

Wendt Agenturen BV
Achter de Watertoren 11
2182 DV Hillegom
Netherlands

Telephone: +31 (0) 252 516 938 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

Newsletter

Geef je op voor onze nieuwsbrief.


1994 - 2020 | Wendt Agenturen BV