CSM Rubberdoek voor opblaasbare RIBs

Achilles CSM rubberdoek voor opblaasboten, RIBS en reddingsboten

Bent u op zoek naar synthetisch rubber voor duurzame toepassingen in opblaasboten zoals RIBS en reddingsboten?


Kies dan voor Achilles CSM rubberdoek voor oplaasbare boten. Dit 4-laags rubberdoek heeft een buitenlaag van CSM (Hypalon©) met een verstevigde kern van duurzaam polyester en een binnenlaag van Neopreen. Door deze opbouw is het rubberdoek stevig, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Ook in extreme weersomstandigheden blijft CSM rubberdoek van Achilles mooi en levert het een belangrijke bijdrage aan de prestaties van uw opblaasboot.


Hoogwaardig rubberdoek als verkoopargument


Uw klant kiest voor uitstraling, comfort en een lange levensduur. Of het nu gaat om de aanschaf van een opblaasboot als bijboot, tender, voor recreatief gebruik of een professionele RIB. Met de bijzondere eigenschappen van CSM rubberdoek van Achilles hebt u een sterk verkoopargument in handen.
Wat maakt CSM rubberdoek zo bijzonder?
CSM rubberdoek van Achilles dankt zijn naam aan de toplaag van CSM (Chloorsulfonpolyethyleen Rubber). Dit materiaal is zeer goed bestand tegen weersinvloeden, slijtage en vlekken. Het dubbellaagse neopreen aan de binnenzijde van CSM rubberdoek zorgt verder voor optimale luchtdichtheid. De kern van verstevigde nylon/polyester ten slotte garandeert duurzaam gebruik van uw rubberboot.


Hoge veiligheidsnormen


CSM rubberdoek van Achilles wordt specifiek geproduceerd voor gebruik in opblaasbare borent en is beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen waaronder de veel verkochte T10 Series (1100dtex) voor recreatieboten en T15 Series (1670dtex) voor grotere professionele boten zoals tenders en reddingsboten. Beide soorten CSM rubberdoek uitvoeringen zijn ISO 6185-3:2014 gecertificeerd. Hiermee weet u zeker dat het CSM rubberdoek van Achilles voldoet aan de geldende veiligheidsnormen.


Heat shield (optioneel)


Met de optionele heat shield blijft CSM rubberdoek ook bij zeer hoge temperaturen comfortabel in gebruik. De speciale coating zorgt ervoor dat het materiaal bestand is tegen fel zonlicht en dat opwarming van het oppervlak beperkt blijft.

Meer weten over CSM rubberdoek?


Producenten van rubberboten en aanverwante producten zijn voor Wendt een vertrouwde doelgroep. Klik hier om meer te lezen over de product specificatie, eigenschappen en verwerking van Achilles CSM rubberdoek voor oplaasbare boten in uw producten.

 

Producten

De volgende vlammvertragende en antistatische flexibele PVC raamfolies zijn hiervoor geschikt:

Heeft u nog vragen?

Zijn uw vragen niet beantwoordt of bent u benieuwd Achilles CSM keus is voor uw opblaasbare boot of project? Neem dan vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar +31 (0) 252 516 938 of stuur ons een bericht dan nemen wij contact met u op.

Contact

Wendt Agenturen BV
Achter de Watertoren 11
2182 DV Hillegom
Netherlands

Telephone: +31 (0) 252 516 938 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

Newsletter

Geef je op voor onze nieuwsbrief.


1994 - 2020 | Wendt Agenturen BV