• Home
  • About us
  • Our values

Our values

Betrouwbaarheid

Wendt is importeur van PVC raamfolie en CSM rubberdoek en ook vertegenwoordiger van het merk Achilles in Europa. In 25 jaar tijd heeft Wendt zich ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier op de Europese markt van PVC raamfolie. Door goede afspraken te maken met onze partners en hoogwaardige raamfolies te leveren waarbij alleen de beste kwaliteit telt.

Lange termijnrelatie

Met een uitgebreid aanbod van verschillende raamfolies en rubberdoek heeft Wendt een oplossing voor elke vraag. Wendt staat u bij door persoonlijk advies te geven en de best passende service te leveren. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en eisen kunnen we u blijven adviseren zodat u op lange termijn steeds uw hoogwaardige eindproduct kunt blijven verbeteren of vernieuwen.

Kennis en innovatie

Wij onderscheiden ons door innovatie in samenwerking met de klant. We gaan samen met u, als partner, een oplossing zoeken voor uw vraag. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis en leveren we eersteklas kwaliteitsproducten. Door onze samenwerking met Achilles hebben we direct invloed over hoe producten geproduceerd worden en aan welke eisen de producten moeten voldoen. Wij hebben direct contact met de afdeling research & development in Japan, zo kunnen we de wensen van onze klanten direct laten vertalen in vernieuwingen van raamfolie of rubberdoek.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd welke Achilles PVC raamfolie de juiste keus is voor uw eindproduct of project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 516 938 of stuur een bericht dan nemen wij contact met u op.

Contact

Wendt Agenturen BV
Achter de Watertoren 11
2182 DV Hillegom
Netherlands

Telephone: +31 (0) 252 516 938 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

Newsletter

Geef je op voor onze nieuwsbrief.


1994 - 2020 | Wendt Agenturen BV