• Home
  • Applications
  • CSM fabric

Achilles CSM Rubberdoek voor opblaasbare boten

Achilles CSM is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in opblaasboten en is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en diktes. Het kan worden gebruikt voor zowel recreatieve als grote professionele opblaasbare boten.

CSM Rubberdoek voor Tenders

Bent u op zoek naar een hoogwaardig PVC raamfolie voor de ramen in de bootkap. En wilt u raamfolie dat ook tegen verschillende weersomstandigheden bestand is en het zoute water trotseert. Tegelijkertijd moet het PVC raamfolie ook beschermen tegen UV-stralingen. Wendt biedt u een aantal passende en op maat gemaakte oplossingen.

CSM Rubberdoek voor Rigid Inflatable Boats (RIBs)

Bent u op zoek naar een hoogwaardig CSM Rubberdoek voor opblaasbare tubes. Wilt u dat het materiaal verschillende weersomstandigheden bestand is en het zoute water trotseert. Tegelijkertijd moet het CSM rubberodke ook beschermen tegen UV-stralingen. Wendt biedt u een aantal passende en op maat gemaakte oplossingen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd welke Achilles CSM de juiste keus is voor uw eindproduct of project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 516 938 of stuur een bericht dan nemen wij contact met u op.

Contact

Wendt Agenturen BV
Achter de Watertoren 11
2182 DV Hillegom
Netherlands

Telephone: +31 (0) 252 516 938 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

Newsletter

Geef je op voor onze nieuwsbrief.


1994 - 2020 | Wendt Agenturen BV