• Home
  • About us
  • What we do

What we do

Specialist in high quality transparent and flexible PVC film.

Onafhankelijk agentschap en vertegenwoordiger

Wendt Agenturen B.V is al ruim 25 jaar een onafhankelijk en officiële vertegenwoordiger voor PVC raamfolie en CSM rubberdoek van de Achilles Corporation. Wendt verkoopt Achilles PVC raamfolie en Achilles CSM rubberdoek voor opblaasbare boten aan distributeurs die de producten verkopen aan lokale fabrikanten. Wendt verkoopt ook aan fabrikanten die raamfolie of rubberdoek gebruiken om een eindproduct van te maken.

Achilles is een Japanse producent met een jarenlange ervaring in de productie van gecertificeerde, hoogwaardige PVC raamfolie en CSM rubberdoek.

Toepassingen van PVC Raamfolies en CSM Rubberdoek

De PVC raamfolies zijn toepasbaar in de wereld van zeilmakers en tentmakers in hoogwaardige bootkappen ook wel bekend als sprayhoods, cabrioletkappen en tentramen. Het creeëren van flexibele afscheidingen in werkruimtes is eenvoudig met PVC raamfolie. Bij zonweringen en overkappingen worden PVC raamfolies van Achilles als verandazeil of screen gebruikt omdat zij goed tegen kou bestand zijn, weinig krimp vertonen bij hoge temperaturen, niet snel verkleuren en bescherming bieden tegen schadelijk UV-straling.

Ook worden technische PVC raamfolies bijvoorbeeld in de medische wereld gebruikt om een antistatische omgeving of cleanroom omgeving te creëren waar getest kan worden.

Achilles CSM rubberdoek wordt veelal toegepast bij de productie van recreatieve opblaasbare boten zoals RIBs, Dinghy’s en rafting boten maar ook professionele, militaire en reddingsboten.

Europees netwerk en eigen voorraad

Wendt Agenturen B.V. begon in 1994 in Lisse maar heeft inmiddels een uitgebreid Europees netwerk van partnerschappen met distributeurs en fabrikanten. We zijn vertegenwoordigd in de Benelux, Zuid- oost- en west Europa, Scandinavië, Verenigd koninkrijk en in de Baltische staten.

Wendt heeft bij het hoofdkantoor in Nederland een eigen opslagruimte. Hier zijn de raamfolies in hoge voorraad aanwezig, of u nu een rol PVC raamfolie of een hele pallet nodig heeft, Wendt kan snel leveren.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd welke Achilles PVC raamfolie de juiste keus is voor uw eindproduct of project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 516 938 of stuur een bericht dan nemen wij contact met u op.

Contact

Wendt Agenturen BV
Achter de Watertoren 11
2182 DV Hillegom
Netherlands

Telephone: +31 (0) 252 516 938 
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

Newsletter

Geef je op voor onze nieuwsbrief.


1994 - 2020 | Wendt Agenturen BV